Davor Borno obilježio 25. godišnjicu braka novim singlom i spotom “Jedina”

Davor Borno predstavlja novi singl “Jedina”, romantičnu baladu popraćenu prekrasnim videospotom. Ovo je već dvanaesti videospot s njegovog albuma “Kad zagrmi dalmatinska” objavljenog u lipnju 2021. godine. Tekst i glazbu novog službenog singla potpisuje Silvije Čakanić, dok su aranžman i produkciju radili Ljubo Šeperić – Luppo i Mario Mikšić.

Atraktivna ekranizacija ljubavne balade realizirana je u Rimu i na rimskoj obali Tirenskog mora, a milanska videoprodukcija “Aurora” odlično je vizualno prenijela emociju izvođača i pjesme koja je ujedno posveta i uspomena na Bornovu dvadeset i petu godišnjicu braka.

Kantautor kojeg je publika upoznala kao pjevača popularnog ITD benda, ne može razočarati svojim baršunastim baritonom, pogotovo uz pratnju melodioznog modernog aranžmana te nježnih pratećih vokala. Posljednjim singlom s aktualnog albuma Davor Borno zatvorio je jednu cjelinu, a vođen uspjehom trećeg koncerta u ljubljanskoj Areni, Davor se sprema u glazbeni studio u kojem će snimiti nove pjesme za predstojeće festivale i jubilarni deseti album.

Previous articleBABY LASAGNA OBJAVIO SPOT ZA PJESMU RIM TIM TAGI DIM
Next articleDžentlmeni letjeli avionom na snimanju spota za pjesmu “Zato ne pitam”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here