Dino Petrić i Klapa Šufit, sjajni vokali u emotivnoj baladi

Hvaranin Dino Petrić, jedan od nazanimljivijh mladih glazbenika, i Klapa Šufit, jedna od najuspješnijih i najpopularnijih hrvatskih klapa, udružili su svoje glasove u pjesmi “Još me lipo gledaš”. Autori pjesme, Raay (glazba) i Nenad Ninčević (stihovi), napisali su pjesmu koja pršti emocijama i koja će sasvim sigurno oduševiti publiku. Produkciju pjesme potpisuje Raay Music ekipa, koja se odlučila na pomalo neuobičajenu produkciju s klapom, moderniji zvuk i pop pristup. Za još jedan odličan videospot zaslužna je ekipa Neo Visuals, koja se i ovog puta potrudila pokazati ljepote Dalmacije.

“Kad sam bio mali s bratom sam volio slušati klape, a Klapa Šufit mi je bila jedna od dražih, mogu reći da sam njihov veliki fan. Činjenica da danas imamo zajedničku pjesmu je nešto što se nisam usudio niti sanjati. Vokali su nam se savršeno upotpunili i vjerujem da će se ova naša zajednička suradnja svima svidjeti”, rekao je Dino.

Prepoznat kao jedan od sjajnih mladih glazbenika, Dino Petrić ne samo da oduševljava svojim singlovima “Vino i noć”, “Sto života”, “Jer još usne peku”, “Desi se”, već i obradama evergreena u poznatoj TV emisiji “A strana”, kao i u slovenskoj verziji najgledanijeg TV showa “Supertalent” u kojem je došao do polufinala.

Previous article“Kad ljubav” – nova emotivna balada Damira Kedže
Next articleŽeljko Krušlin Kruška & Latino predstavljaju toplu božićnu pjesmu “Fališ za Božić mama”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here