“Dolazim ti”, nova je pjesma Vladimira Kočiša Zeca kojim najavljuje novi album

Uoči izlaska novog albuma “Tako je to kada se voli”, Vladimir Kočiš Zec objavio je novi singl i spot “Dolazim ti”. Na njegovom petnaestom albumu naći će se ljubavne pjesme koje su nastale u nekoliko proteklih godina, a pjesmu “Dolazim ti” autorski potpisuje sa Željkom Krznarićem. Istoimeni spot režirao je Zdravko Valentin s kojim Kočiš surađuje duže vrijeme.

Već dugi niz godina osvaja srca publike svojom glazbom, a prepoznatljiv zvuk i šarmantan tekst “Dolazim ti” još jednom su podsjetili zašto je Zec jedan od omiljenih domaćih glazbenika.

Solo karijera Vladimira Kočiša Zeca traje od 1991. godine, a nakon hita “Gospodine generale” uslijedili su i uspješni singlovi “Usne boje Venere”, “Otkada te volim”, “Malena”, “Ispod marelice”, ali i noviji brojevi poput “To te ja pitam”, “Ti si moj rođendan” i “Tako je to, kada se voli” s ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama.

Povodom 40 godina uspješne karijere i 15 godina samostalnog kantautorskog rada Vladimir Kočiš Zec proslavio je slavljeničkim koncertom u zagrebačkoj Tvornici koji je Croatia Records objavila na DVD-u “Live at Tvornica”, 2010. godine.

Previous articleŽeljko Samardžić ima novi hit koji je snimio s hrvatskim bendom Ljubavnici
Next articleVranac predstavlja “Lanjski snijeg”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here