GRUPA BEST U NOVOM SINGLU “ZBOG TEBE ŽIVIM”

Svakome se može dogoditi da pogriješi, ali samo najhrabriji svoje greške priznaju i spremni
su se iskreno suočiti s njihovim posljedicama. O delikatnoj temi prevare i oprosta koja uvijek iznova intrigira, progovara splitska grupa Best u najnovijoj pjesmi”Zbog tebe živim”; za koju su snimili i zanimljiv videospot.
Obzirom da slove za;kraljeve zabave; i među najtraženijim su bendovima u Dalmaciji, ni ne broje više koliko su puta svojom glazbom ljudima uljepšali najvažnije životne trenutke, ali dobro pamte situacije koje izlaze iz okvira pa su tako uživo s bine promatrali svađe parova, prepirke, ali i pomirenja, što im je uvijek draži ishod. Inspiriran pričama drugih ljudi koje suga se posebno dojmile, pjevač benda Marino Jakobić napisao je “Zbog tebe živim”; koju opisuje kao „iskreno pokajanje muškarca koji je pogriješio“. Marino je u sjajnoj autorskoj fazi, odlični komentari koje je bend dobio za prošli singl 'Poljubi me' ohrabrili su ga da se ponovno primi pera te najavljuje još pjesama kroz koje će bez zadrške progovarati o najrazličitijim životnim događajima.
Svakodnevni život nudi toliko sadržaja da nema potrebe izmišljati neke priče o kojima bi se pjevalo. U našem smo poslu stalno okruženi živopisnim ljudima, upijamo i to pretačemo u pjesme. Publici na nastupimo dajemo najbolje od sebe, tu smo da ih zabavimo i damo odmak od problema. Vesele nas svirke, snimanja novih pjesama, rad u studiju. Ovo ljeto je bilo intenzivno, ali nismo se umorili i jedva čekamo promociju novog singla“, iskren je Ante Barić Cliff, osnivač i bubnjar benda. Igor Ivanović imao je dvije značajne uloge u novoj pjesmi grupe Best – producentsku i redateljsku. Osmislio je aranžman u kojem dominiraju gitarske dionice te time pjesmi dao još čvršći karakter koji odlično pristaje Marinovu rokerskom vokalu. Pod njegovom redateljskom palicom nastao je i videospot s čijeg snimanja Bestovci nose vrijednu uspomenu – portret
koji je naslikala magistrica likovne akademije Hana Marta Jurčević Bulić koja u spotu i slika i glumi.

Previous articleGrupa BOSS predstavlja pjesmu ”Da je dao Bog”
Next articleDario Mijatović trećim singlom sa svojim pratećim bendom Čarobnjaci najavljuje prvi solo album

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here