Lorena Bućan novom pjesmom slavi žensku snagu

Talentirana glazbenica koja je publiku osvojila svojim moćnim glasom predstavila je novi singl “Ženska snaga” koji autorski potpisuju Ivan Huljić i Vjekoslava Huljić. Uvjerljiva i sigurna interpretacija i odlične pjesme obitelji Huljić od samog početka su glavni Lorenini aduti čak i kad bi znala napraviti mali odmak u pjesmama poput “Boli”, Tončija i Vjekoslave Huljić.

“Lorena je toliko prepoznatljiva po svom glasu da kad i napravite nešto novo, opet ćete znati da je to ona. Što se tiče ove pjesme, brzo smo je snimili, sve je počelo od rifa na gitari s kojim pjesma počinje, a onda smo ubacivali i ostale instrumente. Svakako smo htjeli mandolinu da dobije taj prepoznatljiv mediteranski štih”, objasnio je Ivan Huljić koji osim glazbe potpisuje i aranžman uz Hrvoja Domazeta.
Upravo je Lorenin glas oduševio i jednog od najpopularnijih svjetskih pjevača Erosa Ramazzottija ispred kojeg je nastupila u pulskoj Areni u kolovozu ove godine. Od silnog uzbuđenja i velike treme pred nastup, velikog glazbenika nije upoznala, ali su joj itekako značile njegove pohvale za njen nastup. Režiju, scenarij i montažu novog videospota “Ženska snaga” potpisuje Ivan Trpimir Lozić.

“Ženska snaga je pjesma kroz koju se osjeća čista sloboda i samouvjerenost žene. Nadahnjujuća je”, objasnila je Lorena, a Ivan Huljić nadodao: “Žene su uvijek u pravu.”

Previous articleKantautor i saksofonist Roko Vušković objavljuje svoj prvi studijski album koji najavljuje pjesma “U srcu mom”
Next articleLeteći odred objavio novi spot za pjesmu “Tajna”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here