Lorena predstavlja snažnu baladu “Jedno bez drugoga”

Mladu i talentiranu splitsku pjevačicu Lorenu i ove ćemo godine gledati na splitskim Prokurativama. Pjesmu “Jedno bez drugoga”, autora Tončija i Vjekoslave Huljić, Lorena će izvesti na 62. Festivalu zabavne glazbe. Upravo je Splitski festival Loreni dao vjetar u leđa jer je na njemu osvojila i prve važne nagrade. Prošlu godinu obilježila je pjesma “Tvoja i gotovo” s kojom je osvojila prvu Cesaricu za hit rujna, a u jakoj konkurenciji osvojila je i prvi Zlatni studio za najboljeg novog izvođača na sceni po odabiru čitatelja Jutarnjeg lista.

“Zaista sam zahvalna na svemu što sam postigla s pjesmom ‘Tvoja i gotovo’, a i nova pjesma je baš po mom guštu”izjavila je Lorena i dodala, “to je prekrasna pjesma o povezanosti dvoje ljudi koji se silno vole i ne mogu jedno bez drugoga.”

Lorenine pjesme lako nalaze put do publike, a na tome najviše može zahvaliti bračnom paru Huljić. Veliki skladatelj Tonči Huljić zapazio ju je u jednom TV show programu, a prva pjesma s kojom se predstavila bila je “Tower of Babylon”. Pjesma je na Dori 2019. godine osvojila drugo mjesto, a brojni fanovi Eurosonga bili su složni u zaključku da je upravo ova pjesma trebala predstavljati Hrvatsku. Potom su uslijedili hitovi “Kad si ti u pitanju”“Tihi ocean”“Kako samo mater zna”“Tvoja i gotovo”, a s pjesmom “Jedno bez drugoga” nastupit će po četvrti put na Splitskom festivalu.

Previous articleJasmin Stavros i Žera imaju “Sto života”
Next articleIndira Forza predstavlja novi singl “Žena od titana”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here