Maligani ‘zovu na čašu vina’ – veselje im je zaštitni znak, a pjesmama ga žele prenijeti na publiku

Nakon više od godinu dana grupa Maligani ima novi singl “Zoveš me na čašu vina”. Glazbu potpisuje Nikola Bosilj koji je i producent benda, tekst potpisuje Nenad Ninčević, a aranžman Toni Ćosić i Nikola Bosilj. Videospot je snimljen u Sloveniji, točnije u Lipici, a potpisuju ga Nikola Bosilj i Petar Begović.

“Nova pjesma svojom energijom i atmosferom apsolutno ‘poziva na čašu vina’, a ritmom i stilom potvrđuje utabani glazbeni put Maligana. Veselje je zaštitni znak Maligana, a Toni je odličan vokal koji se sjajno uklopio u viziju benda. Nadam se da će publika to podržati kao i do sada, a mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo to povjerenje. Pažljivo biramo pjesme za album i vjerujem da ćemo se uz novu pjesmu svi zajedno još dugo veseliti” – rekao je Nikola Bosilj.
S novim singlom, šestim po redu, Maligani su predstavili i novog pjevača Tonija Špoljarića. Toni dolazi iz Križa kraj Ivanić Grada, a osim što odlično pjeva i svira nekoliko instrumenata ujedno je i student fizioterapije. Već u svojem prvom spotu pokazao je koketiranje s kamerom glumivši nesretnog neženju, dok je odbjeglu nevjestu odlično utjelovila Petra Džinić.

“Bio sam oduševljen kada sam nakon audicije dobio poziv da preuzmem ulogu pjevača, naravno prihvatio sam je bez puno razmišljanja. Pjesma mi se svidjela na prvu jer ima tipičan zvuk Maligana i zaista je bio užitak raditi na snimanju pjesme i spota. Glazba je veselog tipa, pršti pozitivnom energijom i nadam se da ćemo uspjeti tu energiju prenijeti na slušatelje” – izjavio je Toni.
Maligani osim nastupa najavljuju i rad na albumu prvijencu čiji izlazak spremaju za iduću godinu.

“Veselim se nastupima s Maliganima jer je to za mene jedno novo poglavlje, nešto drugačije od dosadašnjeg. Trenutno definiramo stalnu postavu benda i spremamo se za nastupe koji slijede. Postavili smo si visoke kriterije po pitanju svirke uživo kako bi naša publika dobila najbolje od nas. Osjećam se spreman za sve što me očekuje i nadam se da ću ispuniti očekivanja publike.” – zaključio je Toni.

Previous articleVranac predstavlja “Lanjski snijeg”
Next articleMarko Kutlić predstavlja novi singl “Nestajem”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here