Mia zasjala u jesenskom hitu “Sunce moje”

Romantični stihovi nove pjesme Mije Dimšić u mnogima će probuditi osjećaj zaljubljenosti i lakoće odnosa koju nosi prava ljubav. Pjesma će slušatelje zaraziti catchy refrenom i prepoznatljivim dropom. Hrvatska predstavnica na Euroviziji očito sve više teži urbanom zvuku što će zasigurno privući i novu publiku, a ujedno i proširiti njezine horizonte.

“Sunce moje opisuje odnos u kojem je sve lako i jednostavno kao disanje. Što sam starija, sve više me fascinira takva ljubav, dok mi se u  tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama činilo da prava ljubav mora biti eksplozivna i nepredvidiva. Nadam se da svatko u svom životu, pa bilo to na romantičan ili neki drugi način, ima svoje Sunce, nekoga tko životu daje boju”poruka je to koju jedna od naših najboljih pjevačica želi prenijeti na publiku.

Na pjesmi je Mia, kao i uvijek, radila s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, s kojima joj do sada uspjeha nije nedostajalo. Unatoč dosljednosti i uspjehu koji ih je do sada pratio, pjesma “Sunce moje” je specifična po tome da je to prva produkcijska suradnja s producentom Bojanom Šalamonom-Shallom iz Rubikon Sound Factoryja. Rezultat toga je malo drugačiji aranžman i zvuk koji je pjesmu približio modernom pop izričaju.

Putopisni spot je sniman u prekrasnoj Istri i obiluje živopisnim pejzažima jedne od najljepših hrvatskih regija. Za videospot je zaslužan dvojac iz Lumiere produkcije, Artem Dushkin i Mateo Jurčić s kojima Mia također rado surađuje, a možete ga pogledati na LINKU. Za styling u spotu se pobrinuo Goran Čižmešija (Style Seconds). Naša ovogodišnja predstavnica na Euroviziji će na krilima pjesme “Sunce moje” otputovati u New York gdje će 6. studenog nastupati kao posebna gošća na Eurovizijskom Halloween partyu.

 

Previous articleAkustični “Ugriz” Jelene Rozge
Next articleGrupa BOSS predstavlja pjesmu ”Da je dao Bog”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here