Petar Šegedin – Pijero objavio prvu pjesmu iz Huljićeva opusa: ‘Dalmacija te je čekala’

Petar Šegedin novi je izvođač Tončija Huljića! Petra je upoznao u showu ‘Superstar’, a estradnog stručnjaka oduševio je već na audiciji. Ponudio mu je sudjelovanje u sastavu Madre Badessa, no čini se kako Tonči za mladog Petra, koji će sada nastupati pod umjetničkim imenom Pijero, ima drugačije planove. Plod njihove suradnje napokon je vani – Pijero je objavio pjesmu i spot ‘Da me malo sriće stigne’
Pojavio se u odijelu pokojnog kuma Vinka Coce, a gledatelji su ga takvoga već imali prilike gledati u jednoj od live emisija ‘Superstara’. Za pjesmu ‘Da me malo sriće stigne’ glazbu potpisuje Tonči Huljić, tekst Vjekoslava Huljić, a aranžman Tonči Huljić i Hrvoje Domazet.
Za RTL.hr, Petar je nedavno otkrio kako je došlo do suradnje.
“Nakon recalla, Tonči mi je dao svoj broj, a čuli smo se nakon finala ‘Superstara’. Rekao mi je kako ima jednu pjesmu za mene. Zamolio sam ga da mi je pošalje, a kada sam je čuo, shvatio sam kako je pjesma fantastična. Odmah mi se svidjela, Tonči je napravio fantastičan posao, prezadovoljan sam”, rekao je Petar.
Obožavatelji su već oduševljeni pjesmom te u brojnim komentarima pišu kako je Dalmacija čekala upravo njega – Petra Šegedina Pijera.

Previous articleBuđenje i Neno Belan u novoj verziji uspješnice “Sve da hoću”
Next articleDino Petrić snimio novi singl i video spot ‘Mjesto za nju (Eden)’ čime je otvorio novo poglavlje u karijeri!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here