Šarmantna suradnja Mije Dimšić i Nene Belana “Ajmo u đir”

Šarmantna glazbena suradnja Mije Dimšić i Nene Belana, pjesma “Ajmo u đir”, oživljava zvukove 50-ih godina te zahvaljujući rekonstruiranom vizualnom identitetu tog vremena na trenutak vraća u taj izgubljeni svijet.

Cameo ulogu ima Robert Mareković, također veliki zaljubljenik u zvukove 50-ih koji kao radijski DJ iz tog vremena pušta karakterističnu vinil singlicu na kojoj se nalazi pjesma i tako počinje trominutna čarolija!

Neno i Mia u spotu prvo flertaju u maniri mjuzikla toga doba, u čarobnom retro okruženju prekrasnog Nacionalnog parka Brijuni, a onda se događa vremenska tranzicija i oni su nešto stariji, već u vezi, te šeću Brijunima ruku pod ruku. Priču završavaju romantičnim plesom.

Ulogu u spotu ima i Damir Bačić koji se pojavljuje u “oba vremena” s tamburom u ruci i na simboličkoj razini predstavlja glazbu koja je bezvremenska i spaja prošlost i sadašnjost glavnih likova. Naravno, tambura kao instrument u pjesmi nije slučajna, i Mia i Damir su Slavonci pa se na taj način i glazbeno-simbolički povezuju zvukovi njihovog rodnog kraja s mediteranskim uzorkom Nene Belana. Režiju ovog šarmantnog spota potpisuje Sandra Mihaljević.

“Jako sam sretna i ponosna što izvodim duet s jednim od mojih najvećih uzora još iz srednjoškolskih dana kad sam prvi put uzela gitaru u ruke. Nadam se da će ljudi osjetiti koliko smo uživali u cijelom procesu nastanka pjesme, posebno u snimanju spota na Brijunima koji stvarno oduzimaju dah. Velika zahvala Nacionalnom parku Brijuni što su nam izašli u susret i pomogli da se ovaj spot realizira”, rekla je Mia Dimšić.

Previous articleJole i “Miško moj” imaju novi potencijalni hit ljeta
Next article“Od konobe do konobe” novi je ljetni singl Mejaša

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here