ToMa i Jelena Perić zapalili set na snimanju spota za singl 193

Otkako se pojavila u eteru, ToMina pjesma 193 je bila hit tjedna i uspješno se penje prema vrhovima domaćih top ljestvica. Kako je i sam ToMa rekao, u želji da iz sebe izvuče nešto novo, našao je svoj glazbeni identitet i upravo 193 predstavlja pomak u njegovom glazbenom izričaju. Izlaskom ovog singla, najavljen je i glazbeni spot u kojem uz ToMu, glavnu ulogu ima poznata hrvatska vizažistica Jelena Perić, mnogima poznata i kao finalistkinja prethodne sezone Plesa sa zvijezdama.

Jelena se odlično snašla u glazbenom spotu i podijelila je svoje dojmove sa snimanja: „ToMa je izrazio želju da budem dio njegovog spota i kad sam čula pjesmu i koncept, odmah sam pristala. Jako mi se svidjela pjesma jer je drugačija i catchy, a Toma je odličan pjevač tako da ne sumnjam da će se pjesma naći na samom vrhu ljestvice. Snimanje spota je bilo zanimljivo zbog scenografije koja je uključivala paljenje auta, ali bili smo u sigurnim rukama naših dragih vatrogasaca kao i produkcije Sestrice. Mogu reći da mi je bilo zabavno i da je ovo jedan od zanimljivijih projekata na kojima sam radila, a sve zahvaljujući ekipi iza kamere i naravno Tomi koji me pozvao i maksimalno olakšao posao.

Spot za ovaj singl sniman je u DVD-u Novi Marof, a iza ideje i realizacije spota stoji poznati dvojac Sestrice, Ana Badurina i Luka Sepčić: „Hvala puno ToMi na potpunom povjerenju i povjeravanju ove energetske bombe u moje ruke. Uživao sam režirajući ovu pjesmu edukativnog karaktera. Kroz gorući storytelling smjestili smo pjesmu u vruću atmosferu koja reflektira stihove u svom vizualnom obliku. ToMa je vrhunski profesionalac s kojim je bilo strašno ugodno raditi od prvog trena, jer mu ništa nije teško, sve kuži, i izgara za scenu. Ogromno hvala i Jeleni koja je savršeno donijela svoj lik pred kameru i dodatno zatoplila atmosferu koju smo na kraju morali doslovno ugasiti. Puno hvala i cijelom ToMinom vrhunskom timu, kao i mojoj Ani i cijeloj ekipi sa seta koja je omogućila da ovaj spot i pjesma zapale noć, a i domaće medijske kanale“ komentirao je Luka.

Video spot za pjesmu ‘193’ naglašava složenost strastvenih veza i kako one mogu dovesti do ekstremnih situacija. Kroz vizualno privlačne prizore i emocionalne trenutke, spot pruža duboko iskustvo gledanja i ostavlja gledatelje da razmišljaju o svojim vlastitim vezama i strastima.

„Ana i Luka još su jednom dokazali i opravdali svoje ime. Dugo sam čekao priliku na rad s njima i sretan sam da smo se spojili baš na pjesmi ‘193’. Veliko hvala Sestricama kao i DVD Novi Marof koji su nam ustupili lokaciju za potrebe snimanja i bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće“ zaključio je ToMa.

Podsjetimo, Autor glazbe i stihova je ToMa, a produkciju potpisuje Mihovil Šoštarić – Lockroom. Singl 193 je deveti ToMin singl koji zvukom parira trenutnim svjetskim glazbenim trendovima i ujedno najavljuje zvuk koji će ToMa predstaviti na svojemu debitantskom albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine

Previous article‘Prava rič’ – Grupa Viva u novom singlu otkrila čarobnu riječ za pravu ljubav
Next articleNova pjesma Nenada Vetme “Anđel moj si ti”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here