“Viva l’amore” – ljetni hit Nede Ukraden i grupe Vigor

Pjesma “Viva l’amore” novi je hit jedne od najpoznatijih pjevačica zabavne glazbe Nede Ukraden i osječke grupe Vigor. Nakon nekoliko zajedničkih nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji, glazbena diva došla je na ideju da zajedno snime pjesmu. Godinu dana čekali su na onu pravu, a pjesma “Viva l’amore” Raaya i Nenada Ninčevića osvojila ih je na prvu. Pjesma nosi poruku da život treba obojati vedrinom, veseljem i užicima u čemu se glazbenici u potpunosti slažu, a posvećena je svima koji slave ljubav, koji ne gube vrijeme na mržnju nego na stvaranje lijepih uspomena.

Ovakva lepršava i vesela pjesma zahtijevala je i razigrani spot pa iako nije snimljen na obali mora sve vrvi od šlaufa, balona, veselih ljetnih boja koje nagovještaju tople dane pred nama. Realizaciju spota potpisuje NEO VISUALS.
“Trebamo svi jedni drugima obojiti život, pa to nastojimo učiniti pjesmom i spotom”, složni su Neda i Mario Roth, frontmen grupe Vigor.

Novi duet stiže nakon odličnih singlova “Lavanda” Nede Ukraden i “Bez tebe ludim” grupe Vigor, koji će obzirom na njihov popunjeni koncertni kalendar sasvim sigurno imati prilike zajedno otpjevati pred publikom.

Previous article“Luda noć”, zadnja pjesma Jasmina Stavrosa
Next articleAnte Cash ponovno ima ljetni hit!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here