Vranac predstavlja “Lanjski snijeg”

Vranac predstavlja videospot za pjesmu premijerno izvedenu na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije u Požegi. Riječ je o ljubavnoj pjesmi “Lanjski snijeg” kojom su privukli veliku pažnju publike na festivalu.

“Naš novi singl govori o nesretnoj, neuzvraćenoj ljubavi. Mislimo da smo se svi barem jednom našli u ovakvoj, naizgled, bezizlaznoj situaciji. Radi se o pjesmi uz koju se mogu poistovjetiti sve generacije. Čuvši prve taktove znali smo da želimo snimiti ovu pjesmu. Iako ljubavne tematike, pjesma vas zove na ples. Kada vam tekst i glazbu za pjesmu napiše Mario Vestić, a aranžman potpišu Branimir Jovanovac Bani i Zlatko Galik Zlaja, znate da imate dobitnu kombinaciju. Činjenica da su baš za vas pjesmu napravili naši poznati tekstopisci i skladatelji veliki je kompliment.” – govore nam dečki iz benda Vranac.
U spotu se, uz dečke iz benda, pojavljuje i plesačica Ana Marija Lednić, a sniman je u napuštenom skladištu u Osijeku. Redatelj spota je talentirani Josip Grizbaher. Ovaj vinkovački sastav poznat je po odličnom kombiniranju popularne glazbe i najdraže im tambure.

Iza sebe imaju hitove “Dotakni me pogledom”, “Neću ti lagat, mala”, “Zauvijek ti i ja” koji su obilježili njihovo glazbeno stvaralaštvo. Pjesma “Lanjski snijeg” nalazit će se na albumu koji je najavljen za sljedeću godinu, a velika je vjerojatnost da će doživjeti uspjeh kao i album “Laži medene” koji je objavljen za Croatia Records 2014. godine, kada je bio jedan od najprodavanijih albuma godine.

Previous article“Dolazim ti”, nova je pjesma Vladimira Kočiša Zeca kojim najavljuje novi album
Next articleMaligani ‘zovu na čašu vina’ – veselje im je zaštitni znak, a pjesmama ga žele prenijeti na publiku

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here