Željko Bebek objavio emotivni spot za novu pjesmu “S tobom su godine minute”

Željko Bebek i njegov sin Zvone napravili su novi veliki iskorak u zajedničkoj suradnji objavom pjesme “S tobom su godine minute” koju su napisali zajedno.

Pjesmu su sjajnim nastupom predstavili na CMC festivalu u Vodicama na kojem su se već udomaćili, a govori to i titula koju je miljenik publike Željko Bebek dobio, posebno priznanje “Legenda CMC festivala” koje se dodjeljuje za izniman doprinos i promociju festivala.
Zvone Bebek je naglasio kako ga je jako usrećila suradnja i da je ovo tek početak za oca i njega, a Željko se složio i dodao da je u pjesmu uloženo puno vjere i truda. Dvojac već godinama nastupa zajedno budući da je Zvone član benda, a prvu autorsku pjesmu izveli su s posebnim guštom. Sada ju izvode diljem regije na turneji po ljetnim pozornicama.

Najavili su i da će od sada sve pjesme raditi zajedno, što će sigurno biti zanimljivo jer ćemo vidjeti hoće li na prepoznatljivi štih legendarnog rokera utjecati mladenačka energija sina Zvone.
Nova pjesma nije jedina velika vijest koju su objavili u posljednje vrijeme. Željko Bebek najavio je i koncert u Areni Zagreb gdje će nastupiti s vrhunskim bendom koji ga već godinama prati.

Željko Bebek ove će jeseni po prvi put stati na pozornicu najvećeg hrvatskog koncertnog prostora i 28. listopada s publikom proslaviti impozantnih 50 godina karijere, kroz koju je izgradio svoj jedinstveni put i svojom unikatnom interpetacijom izveo neke od najljepših i najvažnijih pop-rock pjesama regionalne glazbene povijesti.

Previous articleDuško Lokin predstavlja novi singl “Ti si moje proljeće i ljeto”
Next articleDamir Kedžo i Ante Pecotić ponovno udružuju snage za veliki glazbeni povratak s novim singlom “Sreća to je kada te imam”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here