“Ide bolja godina” – poručio je Ivan Zak i otvorio novo poglavlje karijere!

Naš poznati glazbenik i kantautor Ivan Zak otvorio je novo poglavlje svoje ionako bogate karijere prekrasnom baladom zarazne melodije pod nazivom “Dolazi bolja godina” . Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača godinama oduševljava publiku svojim bezvremenskim hitovima, a dokazao je da zaista ima najbolje razdoblje do sada pokretanjem vlastite diskografske kuće IZ Records , zajedno s prethodnom produkcijskom kućom IZ Music & Videos . Pjesmom “Ide bolja godina” odlučio je javnosti predstaviti ono na čemu je radio dugi niz godina, a vlastita diskografska kuća logičan je korak na njegovom putu.

Već godinama pišem i snimam pjesme u vlastitom studiju pa sam shvatio da ne bi bilo loše pokrenuti i vlastitu diskografsku kuću. U našem društvu će biti neka već dobro poznata imena s naše scene, ali i novi izvođači kojima ćemo dati vjetar u leđa. Naravno, s kolegama diskografima imam samo sjajna iskustva, a uvjeren sam da ćemo i u novoj eri moje karijere surađivati sjajno“, rekao je Ivan Zak.

Spot za pjesmu “Ide bolja godina” sniman je pod palicom IZ Production u jednoj luksuznoj vili, a video daje sjajan prikaz čitave priče koju je Ivan htio prenijeti svojoj vjernoj publici. S pjesmom “Ide bolja godina” Ivan Zak će nastupiti i na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

Ivan Zak inače iza sebe ima zaista zavidnu karijeru, svakom sljedećom pjesmom oduševljava publiku i struku. Njegovi albumi prodani su u nakladi koja broji tisuće, a rasprodao je brojne koncerte diljem Hrvatske i regije. Samo u zagrebačkoj Areni prije nekoliko godina Ivan je pjevao pred čak 18.000 ljudi. Vrhunska produkcija, vrhunska ekipa i još pregršt hitova, sve je to Ivan Zak najavio za naredni period svoje karijere.

Previous articleNeponovljiva Neda Ukraden s čak tri pjesme najavila novi studijski album
Next articleGrupa Zaprešić Boys uoči Eura 2021 udružili snage s Općom Opasnosti u hit singlu “8 slova”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here