Luka Basi otkriva ljubav života

Miljenik ženske publike i jedan od najpopularnijih mladih izvođača hrvatske zabavne glazbe, Luka Basi, nakon hita “Prokleto zlato” koji broji milijunske preglede predstavlja novu pjesmu “Ljubav mog života”. Autori i ove Lukine pjesme su iskusni glazbeni znalci Raay i Nenad Ninčević, a Luka će pjesmu prvi put uživo izvesti na CMC festivalu u Vodicama, 12. lipnja. U novoj pjesmi Luka pjeva o ljubavi svog života koja nažalost nije pokraj njega. Iza video spota stoji ekipa Neo Visuals koja je dio spota snimila u Splitu.

Odbrojavam dane kada ćemo ponovno moći nastupiti pred publikom. Radujem se svim komentarima, reakcijama na pjesmu, a sretna sam i kad mi publika pošalje svoje snimke u kojima pjeva moje nove pjesme. Ljeto će započeti prvo na CMC festivalu u Vodicama gdje ću se natjecati petu godinu zaredom, a zatim se radujem nastupu na Splitskom festivalu i Johnu Smithu “, rekao je Luke .

Dvojac Luka Basij i Joan Smith na ovom ovogodišnji Splitski festival već je pobudio zanimanje medija, a s dva nova singla Luke i ovo ljeto bit će raspjevanije, na splitskim Prokurativama je prije dvije godine predstavljeno i Lukinovo debi izdanje hrvatskog izdavača Croatia Records i slovenskog izdavača Nika, na kojem su se našli veliki hitovi poput dueta s Jolom “Nisam ja od jučer”“Istrijanko, ružo moja”“U bijelom”, “Kombinacija”, dueti s Lille i Lanom Jurčević “Solo” i “Upalimo ljubav” te ostali. Luka Basi zaljubljenik je u glazbu, pogotovo dalmatinsku, a vrhunska ekipa autora itekako dobro zna napisati pjesmu koju Luka s lakoćom pretvara u hit. Upravo je zato rado viđen na hrvatskim ljetnim pozornicama.

Previous articleDanijela Martinović u novoj pjesmi poručuje: “Ljubav ne odustaje”
Next articleVladimir Kočiš Zec predstavlja novi singl “Nemoj čekat’ sutra” s kojim će nastupiti na CMC Festivalu Vodice 2021.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here