Marko Kutlić i Arija Rizvić zajedno u Markovoj novoj pjesmi ‘Budi moja noć’

Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, a za aranžman i glazbenu produkciju pobrinuli su se Dragan Brnas-Fudo i Ante Gelo.
Pjesmu prati i zanimljiv video broj u kojem se uz Marka pojavljuje i mlada redateljica i glumica Arija Rizvić, s kojom je Marko nedavno pobjedio u HRT-ov showu “Zvijezde pjevaju”. Video broj je snimao i režirao Josip Ninković.

O pjesmi Marko kaže: ‘Sretan sam što nakon skoro godinu dana izlazim s novom pjesmom iza koje mogu stati glavom i bradom. Drago mi je da sam na njoj imao priliku surađivati s Damirom i Vjekoslavom. Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. A sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći. Posebno me veseli što spot krasi moja draga prijateljica i kolegica iz showa “Zvijezde pjevaju”, Arija Rizvić, s kojom je kao i uvijek, bilo zabavno i ugodno surađivati’.

Arija o novoj suradnji s Markom: ‘Sretna sam što sam dio priče i spota Markove nove pjesme i što nas dvoje nakon pobjede u HRT- ovom showu “Zvijezde pjevaju” opet surađujemo, ali ovaj put kao glumci. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama Gorskog kotra i uživali smo snimajući, i sviđa mi se što se u spotu postigla pomalo snovita atmosfera i jedan poseban ‘vibe’ kao što ga ima i sama pjesma. Prvi put kada sam čula pjesmu odmah mi je ušla u uho i vjerujem da će biti veliki hit na radio postajama’.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here