Mušketiri oduševili sa novom pop baladom!

Samoborski bend Mušketiri, koji unatoč covid situaciji ne posustaje i izbacuju svoj treći singl „Ostani tu“. Ova već sada popularna ekipa ovoga puta odučila  se na totalni preokret i iz zabavne glazbe predstaviti pravu pop baladu koje se ne bi posramio ni majstor balada Željko Joksimović !

Tekst i glazbu potpisuje frontmen Mušketira Mario Cesnik kojem se u glazbi pridružio Siniša Štengl gitarista benda, produkciju i aranžman odradio je Borna Biondić, a za spot i režiju zadužen je bio Matija Škalić.

Ova mlada ekipa sve je poznatija u glazbenim vodama te se upravo nadamo da će ovaj singl osvojiti brojna srca slušatelja i publike.

„Trudim se da sve moje pjesme imaju neku životnu priču, te da se svatko tko prvi puta posluša pronađe dio sebe u pjesmi “ rekao nam je Mario autor pjesme i frontmen benda Mušketiri.

Mušketiri unatoč novonastaloj situaciji već pripremaju nešto ljetno i veselo, a do tada uživajte u ovoj prekrasnoj pjesmi!

Previous articlePomozite Siščaninu Luki svojim obrazovanjem i osvojite potpisanu gitaru iz Vigorovog spota za hit “Šatori”
Next articleMario Roth s Vigorom ima novi hit “Caka”: “Ne traže svi seks na jednu noć, postoje i kavaliri s ozbiljnim namjerama”

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here