Neponovljiva Neda Ukraden s čak tri pjesme najavila novi studijski album

Usprkos pandemiji i odsustvu normalnog glazbenog života, Neda Ukraden je ušla u studio i snimila čak tri nove pjesme, uzbudljive i različite, od sjajnih autora: Mira Buljana, Mirka Šenkovskog Geronima i Nemanje Antonića. Neda je nezaustavljiva i neponovljiva, a njezina publika oduševljenja novim pjesamama: “Jednom kada ovo prođe”, “Gdje ćemo za praznike” i “Muchas Gracias”. Najave su to njezinog novog studijskog album “Jednom kada ovo prođe” na kojem će se naći trinaest pjesama koje publika već dobro zna

Za sva tri videa zaslužna su njezina tri dokazana ‘dream tima’ predvođena redateljem Dejanom Milićevićem . Spotovi su snimljeni u jednom od najvećih regionalnih studija, s desecima statista i plesača. Čak i za potrebe pjesme  “Muchas Gracias” , zahvaljujući ljubaznosti meksičkog veleposlanstva, osigurane su originalne meksičke nošnje.

Prvi najavni singl novog studijskog albuma naslovna je pjesma  “Once This Passes ” koju  potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo , a od objavljivanja je u trendu na YouTubeu – opravdala je sva očekivanja! Kakav bi to CMC festival bio bez Nede Ukraden. Na ovogodišnjem  13. izdanju CMC festivala u Vodicama bit će izvedeno čak 50 pjesama,“Gdje ćemo za praznike”, autora Mira Buljana i Dragiše Baše. Pjesma je pravo osvježenje u bogatoj karijeri Nede Ukraden. Lagani ljetni tekst naprosto tjera ljude da iziđu  u prirodu da uživaju u ljubavi, glazbi, vožnji, putovanju. Zarazni stihovi dovoljno govore: “Gdje ćemo za praznike / Svaki dan je to / Ljeto, zima, nema razlike / Biće vina i romantike.”

Treći najavni singl “Muchas Gracias”  potpisuje Nemanja Antonić. Ova atraktivna pjesma temperamentnog latino ritma novost je i u njezinoj bogatoj karijeri. Pjesma je bila inspirativna za cijelu ekipu, a osim glazbe, Neda je doživjela i pravu transformaciju u smislu garderobe i frizure – pred vama je potpuno nova Neda!

Regionalna diva Neda Ukraden pred samo ljeto obradovat će nas novim studijskim albumom kojem se raduje njezina publika. Predstavljanje albuma “Jednom kada ovo prođe”  održat će se na CMC festivalu u Vodicama, a uskoro će biti dostupno na svim dostupnim streaming platformama.

Previous articleDavor Borno zapjevat će na CMC Festivalu Vodice 2021.
Next article“Ide bolja godina” – poručio je Ivan Zak i otvorio novo poglavlje karijere!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here