Noć koja će se pamtiti – promocija albuma prvijenca Jure Brkljače ‘Ostani tajna moga života’!

Jedan od najuspješnijih predstavnika glazbene scene, Jure Brkljača, s ponosom je u predivnom ambijentu vrta Green Gold Centra, predstavio album prvijenac ‘Ostani tajna moga života’, pred mnogim prijateljima, glazbenim suradnicima i kolegama, gdje su se kao podrška našla i poznata lica iz glazbenog, ali i javno društvenog života.

Svojim dolaskom podržali su ga, Tony Cetinski sa suprugom Dubravkom, Ivan Zak, Sandi Cenov, Uršula Tolj, Mila Elegović, Josip Cvitanović, Branko Bogunović Pif, Željko Krušlin, Ivana Marić, Igor Ivanović, Robert Krupa, Marko Vojvodić, Kiki Rahimovski, Marko Kutlić, Nela Đinđić, Dino Petrić, Igor Drvenkar, Teo Grčić, Ana Miščević, Dorijan Klarić i mnogi drugi.

Energija i emocija, marljivog i predanog rada zadnjih pet godina, pretočila se sinoć kroz izvedbe pjesama albuma prvijenca ‘Ostani tajna moga života’, a svi okupljeni na promociji, imali su priliku uživo slušati i uživati u Jurinim izvedbama uz pratnju članica simfonijskog orkestra.

Na repertoaru se našla i pjesma ‘Kampo Kaštelo’, koja govori o Jurinom istoimenom kvartu u Zadru, a ovoga puta izveo ju je u pratnji Zvonimira Domazeta i brata Marina. Ovo je bilo tek uvod u nastalu euforiju koja je uslijedila, kada se Juri na pozornici spontano pridružio Tony Cetinski, a potom Dino Petrić, Sandi Cenov, Teo Grčić, te otac Mirko, gdje su zajedno otpjevali nekoliko najpoznatijih hitova i ‘začinili’ sinoćnju atmosferu do maksimuma.

‘Šlag na kraju’ bilo je iznenađenje u obliku dvije posebne prigodne torte, jedna povodom same Jurine promocije, a druga za nedavni rođendan Tonyja Cetinskog.

Previous article“Zaplesala je s ljetom” Matija Cvek i Marko Kutlić imaju ljetni hit
Next article“Nije meni lako”, novi singl i spot Mladena Grdovića

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here