TS ALLEGRO – TI NIKAD NISI BILA MOJA, emotivna je tamburaška izvedba koja progovara o nedostižnoj i nezaboravljenoj ljubavi iz prošlosti

Nakon pjesme Prodao bi’ ja, prvog objavljenog singla pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records, vukovarski Tamburaški sastav Allegro predstavlja se publici novim singlom i video spotom Ti nikad nisi bila moja.

Autor glazbe i teksta je Mario Vestić, dok aranžmanske zasluge pripadaju Krunoslavu DražićuVideo spot nastao je u rustikalnom okruženju Domestic housea “Lola” te u Javnoj ustanovi u kulturi Hrvatski dom u Vukovaru, a vješto ga je snimio tim iz Produkcije Nova.

Ti nikad nisi bila moja emotivna je tamburaška izvedba koja progovara o nedostižnoj i nezaboravljenoj ljubavi iz prošlosti. S ovim singlom Tamburaški sastav Allegro nastupit će i na ovogodišnjem Glazbenom festivalu “Šokačke pisme” Županja 2021. koji će se, zbog nepovoljnih epidemioloških uvjeta, održati u svibnju. Iako su nastali ne tako davne 2014. godine, ovi vukovarski tamburaši imaju već zavidno iskustvo nastupa na brojnim festivalima, pri čemu su s pjesmom Sa tvojih usana 2017. godine upravo na županjskom festivalu ušli u finale. Singl Ti nikad nisi bila moja nagovještaj je da i u 2021. godinu kreću s visokim ciljevima i ambicijama, a njihov odličan glazbeni izričaj zasigurno će zasvijetliti na hrvatskoj tamburaškoj sceni.

Ti nikad nisi bila moja prikladno je objavljena u dane Valentinova te svojim tekstom svakoga od nas podsjeća da smo bez ljubavi kao “brod bez mirne luke”.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here